. . . . .

Mierlo-Hout Promotion


Mierlo-Hout Promotion organiseert niet, maar... brengt wel partijen bijeen, fungeert als aanjager, genereert publiciteit en draagkracht bij zowel bevolking als ondernemers, waarbij ze Mierlo-Hout willen promoten in de regio en de Mierlo-Houtse verenigingen ACTIEF bij de diverse evenementen willen betrekken.

Evenementen

Dancing With The Stars: alleen maar winnaars


Rob van Heugten Dancing King 2015

MIERLO-HOUT: Stichting Mierlo-Hout Promotion kan weer terugkijken op een zeer geslaagd dansfeest. Maanden werd er geoefend door de enthousiaste deelnemers  o.l.v. Dansschool Reniers.

Afgelopen zaterdagavond konden ze het geleerde samen met hun danspartner aan het talrijke publiek laten zien.

In de vernieuwde Geseldonk was het goed toeven en de show op de vloer werd goed neergezet door de paren.

Voor de pauze waren o.a. Anneke en Leentje de kanshebbers en vergaarden veel punten van de vakjury met o.a. Anton Reniers. Maar na de pauze ‘stoomden’ de heren (Huub, Wout en Rob) op. De publieksjury met Ad Schepers, Marco v.d. Manakker en pastoor van de Laar, wisten op een zeer ludieke manier de dansen te becommentarieren en het moet gezegd, ze hadden er veel verstand van. Presentatoren Jeroen en Marja leidde de aanwezigen keurig de avond door. De finale was toch zeer spannend met een Dance Off tussen 2 heren, Wout van Vlerken en Rob van Heugten. Rob wist uiteindelijk met zijn partner, verdiend de eerste plaats te bemachtigen. Maar eigenlijk had iedereen gewonnen. Anneke, Leentje, Judith, Sylvia, Bianca, Rob, Wout  en Good old Huub, allen bedankt. www.mierlohoutpromotion.nl